Go-go tanečnice Brno

Go-go tanečnice Brno

Go-go dancing v Brně? Není nic jednoduššího než si u nás objednat Go-go tanečnice. Pojďme si ale nejdříve o Go-go tanci a tanečnicích něco málo prozradit.


Označení "Go-go tanečnice" se sice v dnešní době používá poměrně často, málokdo ale ví, co přesně znamená a jaký je jeho původ. Go-go tanečnice jsou tanečnice, které mají za úkol svým tancem bavit davy v klubech na diskotékách a rozproudit tak zábavu. Tanec Go-go vznikl na počátku šedesátých let, kdy ženy na Peppermint Lounge v New Yorku začaly stávat na stolech a tančit. Tento trend si postupně oblíbily majitelé nočních podniků a začali najímat profesionální tanečnice. Samotný termín "Go-go" pochází z výrazu "go-go-go" což je označení pro osobu s velkou mírou energie. Slovo "Go-go" je také ovlivněno francouzským výrazem à gogo což znamená "v hojnosti, habaděj". Ve staré francouzštině pak vychází ze slova gogue la pro "radost, štěstí".

Mezi průkopnice Go-go tance patřila slavná Carol Doda, která v šedesátých letech vystupovala v Condor Clubu na Broadwayi ale také na západním pobřeží USA poblíž San Franciscu v North Beach. Postupně se stala světově nejznámější go-go tanečnicí. To vše v pouhých 22 letech. Od těch času se Go-go tanec šířil po celém světě a to i díky válce ve Vietnamu, kde Go-go tanečnice bavily svým tancem americké vojáky.

Zajistíme pro Vás jednak profesionální Go-go dance v podání našich půvabných Go-go tanečnic a jednak profesionální striptýz pro Brno , které naladí hosty Vašeho brněnského klubu či diskotéky na tu pravou zábavovou vlnu.

Objednat Go-go tanečnice Brno