Striptýz v Čechách

Tato stránka se sice zaměřuje na striptýz v Brně a okolí, ale není od věci občas probrat striptýzové záležitosti i v českých městech. Jak je to se striptýzem v Praze, Plzni, Pardubicích nebo Liberci? Tak přesně tím se budeme zabývat na následujících řádcích.

Striptýz Praha

Praha jako hlavní město České republiky si ze zájmu o striptýz logicky ukrajuje největší krajíc a notnou dávkou pomáhají i zahraniční turisté. Jsou to často Němci, Dánové i Američané. Ti často míří do našeho hlavního města za nejrůznějšími radovánkami, které jsou často spojeny se striptýzem a erotikou. Často však končí v drahých podnicích okolo Václavského náměstí nebo v centru města obecně. Ale i běžní Pražané si dopřejí striptýz. Nejčastěji na firemních večírcích, soukromých oslavách nebo rozlučkách se svobodou. Populární je zde dámský i pánský striptýz a také lesbi-show. A kde hledat spolehlivé vystupujícíc? K doporučení je agentura Striptýz Praha, která poskytuje plný servis při výběru vhodné striptérky nebo striptéra. Při domlouvání vystoupení je samozřejmostí volba kostýmu a vybrat si lze z poměrně široké nabídky: Vojákyně, policistika, zdravotní sestřička nebo letuška. Tyto čtyři kostýmy pokrývají v Praze největší procenta chutí a preferencí svých zákazníků.

Striptýz Plzeň

Největší západočeské město Plzeň bývá občas označováno jako centrum světově proslulého zlatavého ležáku. Plzeň má přes stosedmdesát tisíc lidí a žije to tady nejen o víkendech. Plzeň tak není jen městem pravověrných pivařů, ale i lidí, kteří se chtějí pořádně bavit. Příležitostí pro striptýzové vystoupení se vždycky najde. Přes polovinu případů je typickým důvodem objednání striptýzu narozeninová oslava a rozlučka se svobodou. Jednou z osvědčených striptýzových agentur je Striptýz Plzeň. Nejpopulárnější druh vystoupení je zde pánský striptýz s 55 procenty. Hned další je pak autoerotika s 39 procenty. Jako velmi oblíbený kostým mezi dámami je námořník a doktor. Pánové preferují striptérky v kostýmu zdravotní sestřička nebo čertice. V dojezdové vzdálenosti striptérek a striptérů z Plzně jsou vystoupení objednávána pravidelně na tato místa: Rokycany, Chválenice, Přeštice, Dobřany a také vzdálenější Nepomuk.

Striptýz Pardubice

Pardubice mají přes devadesát tisíc obyvatel a tak je zde, ve městě dostihů a perníku, spousta oslav a příležitostí pro striptýzové vystoupení. Pro těsnou polovinu procent případů je typickým důvodem objednání striptýzu firemní večírek. Jak je to s oblíbeností jednotlivých show? Žebříček vede lesbi-show s 51 procenty. V závěsu je pánský striptýz s 42 procenty. Mezi oblíbené kostýmy dámského publika patří hasič a dělník. Pánské publikum si oblíbilo kostým letuška. Striptýz si neobjednávají jen lidé z Pardubic ale i z širokého okolí. Jedná se např. o obce: Chrudim, Heřmanův Měštec, Nasavrky a Hlinsko. A kde objednat striptýzové vystoupení pro akci v Pardubicích? Doporučujeme obrátit se na striptýz Hradec Králový nebo Striptýz Pardubice

Striptýz Liberec

Severočeské město Liberec ležící pod monumentální horou Ještěd má přes 100 tisíc obyvatel a tak je celkem logické, že se zde pravidelně odehrává velká spousta nejrůznějších oslav, párty a večírků. Příležitostí pro striptýzové vystoupení se zkrátka vždycky najde. V polovině případů je typickým důvodem objednání striptýzu narozeninová oslava. Jako nejoblíbenější druh striptýzové show zde vede lesbi-show s 58 procenty. Další v pořadí je autoerotika s 36 procenty. Lidé z Liberce často využívájí služeb agentury Striptýz Liberec, kde lze provést objednávku pro většinu běžných erotických vystoupení. Co se týká kostýmů, u pánského obecenstva vyhrává kostým vojanda a letuška. Dámské publikum zase vítá naše striptéry nejčastěji v kostýmu pilot a hasič. V širším perimetru Liberce je několik menších měst, kde se striptýz také těší velké oblibě. Můžeme zmínit například Jablonec nad Nisou, Český Dub, Malá Skála, Chrastava, Mníšek a vzdálenější Turnov.

A nemůžeme zapomenout i na striptýz Ostrava , tam kolem Havířova, Třince, Frýdku Místku a Opavy je vystoupení je žádané všude i okolních městěch Bohumín, Hlučín , Karviná.