Mýty o striptýzu

Striptýz má velmi dlouhou historii. Je mezi námi již od nepaměti, a již v dávné minulosti se naši předci kochali krásou žen, které před nimi tančily.

S tím se samozřejmě pojí celá řada mýtů, historek a nepravd ve spojitosti se striptýzem. Pojďme se na ně společně podívat a dozvíme se, co je na nich pravdy.

 

Striptýz je pouze výsadou mužů.

Jednoduchá odpověď by byla ne. V minulosti tomu tak samozřejmě bylo. Muži si užívali společnost krásných žen a kochali se jejich vystoupením. Z běžné zábavy se stala postupem času záležitost výhradně gentlemanu, to v dnešní době však již neplatí a dá se říci, že striptýz je pro všechny bez rozdílu pohlaví či věku.

Striptýz určen pro ženy je v dnešní době velice populární a stal se nedílnou součástí například rozluček se svobodou, kde mladé ženy zapíjejí svobodu.

Striptýz je spojen se sexuálními službami.

Další častý mýtus, který panuje ve společnosti, který pochopitelně není pravdivý. Jsou pochopitelně jistým způsobem „divočejší místa“ kde se s těmi praktikami můžeme setkat. Nicméně v naší zemi se vždy jedná o solidní služby, kdy je striptýz považován za erotický druh zábavy.

Na striptýz se chodí do striptýzového klubu.

Zažitý předsudek, že na striptýz se chodí pouze do striptýzového klubu, není pochopitelně pravdivý. Mnoho lidí se tak může striptýzu zdráhat, jelikož nemá odvahu do takového klubu vstoupit. V současnosti existují agentury, které vám zařídí striptýz přesně podle vašich představ. Pánský striptýz Brno si můžete objednat kamkoliv chcete. Můžete si pronajmout s partou přátel jakýkoliv prostor ať už jde o restauraci, diskotéku nebo chatu či dům. Dokonce si můžete nechat striptýz objednat k sobě domů. Výhodou je tak, že se nemusíte obávat návštěvy striptýzového klubu pokud jste stydlivý člověk. Ani se zároveň nemusíte obávat toho, že by vás někdo viděl.

Jak je to s dýškem?

Dýško jako všude jinde je dobrovolné. Není pravdou, že by výše takzvaného spropitného mělo vliv na kvalitu striptýzových služeb. Platí však to co je ve společnosti již dlouho zažité, pokud je člověk se službami spokojen, neměl by být problém prokázat svou náklonnost i drobnou finanční částkou.

Striptérem či striptérkou se musí dotyčný člověk už narodit.

Se striptýzem je to jako s každou jinou profesí, někdo se na ní hodí více někdo rozhodně méně. Je velmi důležité nebýt stydlivý člověk a umět sám sebe dobře prodat. Zároveň péče sama o sebe je velmi důležitá u této práce a rozhodně nesmějí chybět pohybové predispozice. Každopádně pokud daný člověk touží si tuto práci vyzkoušet, platí že člověk je schopen se naučit cokoliv.

Je pravda že striptérky a striptéři žijí životem se samou party a žádnou zodpovědností?

Pro někoho je tato práce opravdu jen práce jako každá jiná. Někdo může být mimo to i běžné další zaměstnání, zároveň je pro některé pracovníky tohoto průmyslu toto pouze zábava či určité hobby. Velká část striptérů či Striptérek má svého životního partnera a rozhodně neplatí, že by jejich život byls jedná velká party.

Na striptýzu se setkáme pouze se velmi mladými striptérkami a striptéry.

Další mýtus, který je od pravdy poměrně daleko. Pro široké spektrum klientů je potřeba mít široký repertoár striptérů a Striptérek. Člověk dokáže být krásný v jakémkoliv věku a dámský striptýz Brno  je velmi složité povolání, tudíž věk striptérů a Striptérek nehraje klíčovou roli.

 

Kolem striptýzu panuje celá řada mýtů, doufáme však, že jsme vám odpověděli na ty nejčastější. Nejlepší zkušeností je ale přece jen osobní zkušenost případně si najít sexy stránky a pročíst si zkušenosti ostatních.